текущ регион » София

Какво е WiFi Hotspot ?

 

Услугата предоставя цялостно проектиране и изграждане на техническо решение, което дава възможност на компаниите, менажиращи хотели или апартаментни комплекси от затворен тип, да предложат на своите клиенти интернет с/у заплащане и да повишат качеството на обслужване, както и да реализират печалба от препродажбата на допълнителна услуга.

 

Какво е нашето предложение?

 

Комнет България Холдинг ООД осигурява и поддържа високоскоростна интернет свързаност до апартаментния/хотелски комплекс от затворен тип чрез изграждане на свързаност през собствената си националн мрежа.

 

Комнет България Холдинг ООД осигурява, монтира и поддържа цялото оборудване и софтуер необходим за доставка на интернет до крайните потребители, както и осигурява необходимите предплатени карти с клиентски пароли за достъп.

 

Комнет България Холдинг ООД осигурява предплатени карти за достъп до интернет, които фирмата, която менажира комплекса от затворен тип, продава на крайни потребители по цени на дребно.

 

В реално условия, може да проверите нашето решение в Парк "Витоша". Решението е работещо в зоните - Хижа Алеко, Хотел Морени и Планинска База Мотен.

 


Вижте ComNet - Park Vitosha на по-голяма карта